Смяна на гумички на спирачна помпа на Голф 2
- venll-vr
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на гумички на спирачна помпа на Голф 2
А аз съм ремонтирал стара, оригинална помпа и си работеше перфектно. Приятел си купи нова/за пежо 205/ и се скапа за месец. Ако купуваш то по-добре нещо истинско или се вкарваш във филм с неизвестен край.
- zlostornika
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на гумички на спирачна помпа на Голф 2
Взех си помпа на Monteli или нещо от сорта. Италианска фирма произвеждаща части за спирачни системи. Сложих я, обезвъздуших я и в момента е същото като да караш кола с ABS с разликата че няма какво да ми избута педала.
При опитите да си възстановя старата помпа дадох 16 лв. за гумички (гумички не връщат по магазините), изхабих близо литър спирачна течност и 3 седмици търсех причини защо не става.
Така че извода е направо нова помпа, без никакви ремонти на старата. Поне моя извод е такъв. Може да има и колеги с друго мнение.
При опитите да си възстановя старата помпа дадох 16 лв. за гумички (гумички не връщат по магазините), изхабих близо литър спирачна течност и 3 седмици търсех причини защо не става.
Така че извода е направо нова помпа, без никакви ремонти на старата. Поне моя извод е такъв. Може да има и колеги с друго мнение.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”