Наскоро си купих Голф 2 ГТИ с двигател ПБ от 89та и е с дигитално табло Digifiz.
Пробвах да вляза в сервизния режим където трябва да мога на МФА-то да видя оборотите вакуума във входния колектор и тн. Оказва се по-различно от колкото е описано за аналоговото табло с МФА.
Ето едно клипче в което се вижда какво излиза, проблема е че не знам кое за какво е.
http://www.youtube.com/watch?v=YaCOML-04lw
Ще съм благодарен ако някой знае коя цифра за какво е да сподели.
За да се влезе в това меню се дава на контакт задържа се коп4ето на мфа-то при МФА2, после със задържаното копче се изключва от контакт и се пали, пуска се копчето на мфа-то и сме вътре с копчето на мфа-то сменяме стойностите.
Дигиталното табло и МFA сержизен режим
-
eng.Kostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Дигиталното табло и МFA сержизен режим
Колега колега, здравей
за търсачката ... няма да ти казвам
- доста мнения си навъртял. За твое щастие ти мернах темата и ще ти помогна :
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=128532
това е темата, в която доста колеги след прочетеното успяха да си премахнат инспекцията от таблото. Ако имаш някакви проблеми свиркай или направо скачай до Бургас
.
Предполагам тъй като темата се дублира, след като прочетеш каквото ти е угодно да известиш, че темата е за местене или за търкане админите и модераторите (и по - специално шерифа на Майна таун - radotom
)
поздрави, и ако лятото вятъра те отведе към града на адидаса
, свиркай
за търсачката ... няма да ти казвам
- доста мнения си навъртял. За твое щастие ти мернах темата и ще ти помогна :http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=128532
това е темата, в която доста колеги след прочетеното успяха да си премахнат инспекцията от таблото. Ако имаш някакви проблеми свиркай или направо скачай до Бургас
Предполагам тъй като темата се дублира, след като прочетеш каквото ти е угодно да известиш, че темата е за местене или за търкане админите и модераторите (и по - специално шерифа на Майна таун - radotom
) поздрави, и ако лятото вятъра те отведе към града на адидаса
, свиркай- Ugeorge
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Дигиталното табло и МFA сержизен режим
Колега eng.Kostadinov Благодаря за темата която ми прати, но знам за нея и не това търся. Може би не съм се изразил правилно. МФА-то има възможност да показва моментен разход, обороти, предавателно число и куп други неща. Въпроса е че не мога да се ориентирам кое за какво е. За да се влезе в този режим се дава на контакт, задържа се копчето на МФА-то за смяна на разход температури и тн. после се връща ключа докато се държи натиснато копчето, дава се пак на контакт и МФА-то започва да показва въпросните неща(МФА-то трябва да е в положение МФА-2), но не мога да се ориентирам кое какво е само дисплей чека и моментния разход знам кои са и питах за другите някой дали има инфо.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”