Смяна на предни амортисьори+тампони+шарнир

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Stennn
Автомобил:
Двигател:

Смяна на предни амортисьори+тампони+шарнир

Мнениеот Stennn » Пет 12 юни 2009 16:54

Здравейте,
Аз съм Stanimir, но след промяната на форума, таак и не намериих начин да вляза отново, въпреки опитите и контактите по имйел с админи.Приемам,че грешката е моя, затова накратко представям автомобила си, който доста от вас познават "лично": VW Golf3, TDI, 1997, 1 896 кб, 4 врати, дизел, спортно окачване.
Днес след проблем с централното, майстора ми рече, че са отишли предните амртисьори, покрай тях тампони, шарнир и пр. Каза другата сеедмица да ида при него отново, за да говорим как и какво може да се сменя, цена не спомена засега. Споделете,колко ще ми струва според вас тази смяна? Евтиния вариант, очевидно няма да поръчвам по каталог нови амортисьори, по финансови причини :) Все пак днес само поправката ан централното ми струваше над 150 кинта, а миналата седмица поправката на ел.стъклото - 140.
Ще се радвам да споделите и как да усетя наистина ли са прецакани амортисьорите ми? Може ли този проблем да доведе до усложнения като непредвидено отваряне на еърбеци и пр?

Благодаря ви и предварително се извинявам,а ко темата ми е в неподходящия раздел, дълго време не съм писал тук!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”