Перка на охладителна система ГОЛФ2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Re: Перка на охладителна система ГОЛФ2

Мнениеот ivkata » Нед 21 юни 2009 10:44

Първо да се уточним,че става въпрос за моторче от голф 2,доколкото знам това от голф 3 не подлежи на рециклиране. :roll: Моторчето на двойката е с един лагер в предния край(откъм перката),където е и най голямото натоварване,и поради тази причина здава багажа.Втулките на моторчетата които си рециклирах не бяха съсипани ,и поради тази причина не се наложи подмяната им,само ги почистих и смазах. :wink:

Потребителски аватар
emovw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emovw » Нед 21 юни 2009 16:45

Вземи си един нов вентилатор за лада,разпробиваш три нови дупки за да го захванеш и си ток.Две години нямам ядове.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Нед 21 юни 2009 18:49

ivkata написа: Моторчето на двойката е с един лагер в предния край(откъм перката) :wink:

Браво бре. Да вземата да те назначат в VW откри нов вид вентилтори :D Няма такъв вентилатор на 1 лагер . То отваря ли отзад да видиш как лагерува ??? И Там е на втулка.
На тая перка като се развърти знаеш ли какъв жироскопичен ефект има? И ако няма лагеруване отзад на остта сте хвърля преден лагер за отрицателно време.
На Лада вентилатора отпред е на съчмен лагер и се сменя.

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Нед 21 юни 2009 20:07

kris11 написа:
ivkata написа: Моторчето на двойката е с един лагер в предния край(откъм перката) :wink:

Браво бре. Да вземата да те назначат в VW откри нов вид вентилтори :D Няма такъв вентилатор на 1 лагер . То отваря ли отзад да видиш как лагерува ??? И Там е на втулка.
На тая перка като се развърти знаеш ли какъв жироскопичен ефект има? И ако няма лагеруване отзад на остта сте хвърля преден лагер за отрицателно време.
На Лада вентилатора отпред е на съчмен лагер и се сменя.

Или аз съм се изразил неясно :roll: ,или ти колега четеш и цитираш каквото ти изнася!Моторчето е с лагер и втулка,съответно лагера е откъм перката,а втулката е в задния край (където е по малко натоварването).И да, отворих и рецилклирах 3 моторчета :wink: ,който иска да вярва и на каквото иска да вярва !Просто споделих в темата за да знаете че подлежат на ремонт :!: Нито ми се спори ,нито пък заяжда с някой! :screwy Тонът ти е много дразнещ!Нито те познавам,нито пък ти мен че да ми четеш лекций като на 15 годишен!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”