Стабилност или комфорт?!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Нед 26 мар 2006 18:31

angel.1 написа:Карай така както си е,че като гледам какво си сторил на джантата със спортно окачване може да направиш по-голяма беля. :wink:

Ами това не е от мене,така я взех,това е лесна работа ще се оправи.
И да, 50 е гумата.Тя джантата не е изправяна сигорно от рождение!
Но мисля да направя както писа musura,ще сменя пружини и аморт.,даже заедно ще ги взема комплект от ГТИ ако намеря,в което се надявам.Все някаде ще намеря във Варна да има,ако знае някой да сподели,каде мога да намеря във Варна.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 26 мар 2006 21:32

pacoboy написа:даже заедно ще ги взема комплект от ГТИ ако намеря,в което се надявам

ако слагаш оригинални ГТИ пружини, може да не сменяш амортисьорите си, поне на първо време, независимо дали са газови или маслени. При следваща смяна си взимаш някакви хубави газови и си уреден. А ако искаш да я правиш още по-ниска, тогава ще ти трябват спортни пружини (колата става по-ниска от сток ГТИ) и задължително поне газови амортисьори.

Виж в "продава" има много теми за окачвания - постоянно се продават, лично аз си продадох почти-новите газови амортисьори и пружините за 250лв, а в доста теми се продават комплект спортно окачване за между 300-350 лева. Имай предвид, че ако си купиш ГТИ пружини ще са поне 50-60 лева и 4 амортисьора газови - поне 400-450 лева. Така, че може би, ще ти е по-изгодно цяло спортно окачване втора ръка.

тука има 2 теми:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=17241

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=16408

Потребителски аватар
pacoboy
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Нед 26 мар 2006 23:31

Ами за начало да,може само пружини от ГТИ да си взема.Не искам хептен ниска,искам прилично ниска,да не е като сега.
То хубаво има обяви,но забравяш, че съм от Варна.Сега мисля да посетя една фирма , която ми предпочетоха --> ADVENTURE CAR BG тука във Варна била.Мисля да взема от там един спортен въздушен филтър и да разпитам за пружини.Но ще видим,щото чух че само спортни стоки внасяли и ще жилят здраво.
Аз по принцип искам задницата да е леко по вдигната,даже сега си е добре,ще кача снимки и на нея да я видиш,но като измия колата ,че прилича на ......

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 26 мар 2006 23:34

колегите, които продават, ще ти пратят стоката с наложен платеж, така че споко, само си харесай нещо и се уговори с някой. Иначе нови пружини ще те резнат яко, няма да е 50-60 лева :)

Потребителски аватар
pacoboy
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Нед 26 мар 2006 23:45

Ааа човек късаш,много си бърз,да не си с Pro Turbo Vectore,бързо отговаряш,ЕВАЛА.
Ами да само да не наложат сума отговаряща на стоката и така да стане двойно :)
Начи кат зема парите (заплатата) ще търся оферти,но не съм оптимист някой да ми прати от тука,иначе идеята е добра и ще пробвам.Някой ако се навие да прати и естествено стоката да отговаря на обещаните критерий ще е 6+.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”