zdravko_jett написа:колеги дали ако махна кожуха около перката а перката е захвана с планки дали ще има някакъв ефект. брат благодаря за съвета ама на моита няма да го направя+тва тая кола не съм е правел аз в началото и аз забелязах 4е площа дето влиза въздуха е малка би трябвало тези дето правят броните фирмите да го суобразяват това нещо уж го дават като оригинален туниг на VW имам някви щоротии по у нас за тези брони и си ги дават за VW аз се доеща за нещо да си направя един ръкав зад решетката и без туи радиятора зема полловината част а от останалата с ламаринен ръкав да го извеждам по надоло са ще го обмислямspirof написа:Сещам се за нещото което ще реши проблема.
Взема се един метър,измерва се площта на отвора за въздух на оригиналната броня. На "тунинг" бронята се прави така че площта да е същата.
Дори и радиатор от багер да сложиш,щом липсва въздуха ,който го да отнема топлината все тая.
Като правите тунинг елементи мислете хора, това мога да кажа.
файда-заводски на моето гти не е проектиран да бъде с климатик и радиатора си се е обдухвал идеално ,но като са сложили климатик -радиатора на същия сега е пред този за охлаждането и какво става?Нищо не става-маска с 2 перки сложих все е тая,даже като че ли преди с едната перка беше по-добре.Е сега мисля да отскубна вентилатора от процесора на компа и да го сложа на радиатора