Проблем с пантите на вратите на двуврат Golf 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
hdjfmr
Автомобил:
Двигател:

Проблем с пантите на вратите на двуврат Golf 4

Мнениеот hdjfmr » Нед 30 авг 2009 11:34

Здравеите колеги искочими един проблем доста е смешен но мен ме дразни и по точно да обясня става въпрос за пантите на вратата откъм шофиора.Тези дни си играх да вдигна вратата като беше наистина се смъкнала но ништо не помогно пак трудно се затваря а при отваряне все едно има някакво напрежение в самата дръжка и доста ме дразни.Ще бъда благодарен ако някои се е сблъскал с такъв проблем и го е решил да сподели какво е направил или другия варянт е две нови панти и всичко ще се реши но неми се иска да стигам до такива краиности :D

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с пантите на вратите на двуврат Golf 4

Мнениеот junakov » Пон 31 авг 2009 16:50

По добро от новото няма , може малко да се обере луфта но за известно време , за г4 не знам колко струват но на външен вид са като на ауди а4 , миналата година по това време комплекта за 1 врата 220 лева с доставка от германия , ходи на някой тенекиджия да опита и успех

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Пон 31 авг 2009 20:15

Да ти кажа май н авсички Г3 и Г4 висват. На мен с ами виснали двете пвредни, дясната повече, н овсе още не са за парвене. До колкото знам не едобре да се бара, така че прецени дали си заслужава. Иначе е неприятно.......

Потребителски аватар
hdjfmr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hdjfmr » Вто 01 сеп 2009 8:51

Благодаря за съветите но вчера от моргата си взех панта от 4ри врат голф перфектна без луфтове смених я и на долната панта подложих ламаринка и вратата заспа сега е като другата отваря се и се затваря перфектно :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”