Мисля че е от бензиновата помпа защтото беше оставена без бензин, искъм да я сменя обаче неразбрах къде точно стои и как се вади четох че като я извадиш може да я пробваш на акумолатора дали е здрава но и това нз как се прави, ако някой може да ми обясни по подробно ще съм му мн благордарен или да ме препрати към по подробни линкове
бензинова помпа
- gospodinoff
- Автомобил:
- Двигател:
бензинова помпа
от скоро имам кола и имам някой проблеми с нея, и лошото е че почти нищо не разбирам от коли
колата ми е на газ но при мокро ми прави проблеми. Та искам да я направя и на бензин има проблем и не върви на бензин.
Мисля че е от бензиновата помпа защтото беше оставена без бензин, искъм да я сменя обаче неразбрах къде точно стои и как се вади четох че като я извадиш може да я пробваш на акумолатора дали е здрава но и това нз как се прави, ако някой може да ми обясни по подробно ще съм му мн благордарен или да ме препрати към по подробни линкове
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: бензинова помпа
За проблемите при мокро време търси проблема в бобина,дистрибуторна капачка и кабелите на свещите огледаи ги добре на тъмно ги навлажни с рака и запали двигателя виж да ли ще искри от някое.
За помпата на бензин ли палиш или деректно на газ.Извади маркуча на бензина и даи на контакт ако хвърли бензин значи работи(трябва да премериш налягането и) ако няма нищо премери идва ли и захранване-зад задната седалка в багажника има едно кръгло капаче под него е помпата.
За помпата на бензин ли палиш или деректно на газ.Извади маркуча на бензина и даи на контакт ако хвърли бензин значи работи(трябва да премериш налягането и) ако няма нищо премери идва ли и захранване-зад задната седалка в багажника има едно кръгло капаче под него е помпата.
Последна промяна от vaskoto1 на Чет 03 сеп 2009 18:10, променено общо 3 пъти.
Причина: шо си не земеш един буквар и да си го почетеш малко?
Причина: шо си не земеш един буквар и да си го почетеш малко?
- xaxo666
- Автомобил:
- Двигател:
Re: бензинова помпа
За проблема при мокро време ако имаш на дистрибуторната капачка гумено 4ерно на нея го махни задържа влага при мен беше от това доста срещан проблем при стари дистрибуторни капа4ки.Пищи каква е колата за да можем да ти отговорим за помпата по точно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”