Тампони на стабилизиращата щанга

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Re: Тампони на стабилизиращата щанга

Мнениеот Luciano » Вто 08 сеп 2009 12:16

Четете ТУК и ще си решите скърцащите проблеми :да:

XmUrF
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот XmUrF » Вто 29 сеп 2009 19:31

Добре де, задължително ли е да се купят точно от тея тампони с жлеб? Колкото и да умувам не мога да видя логиката в това и тези без жлеб, стига да се купят оригинални да не скърцат. Какъв е проблемът и старите да се правят от такъв материал, който да не скърца?

Мисълта ми е, че аз ако съм старите и си купя пак такива без ръб, но оригинални, не би следвало да скърцат. Или греша?

MNA
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: 1.6

Мнениеот MNA » Вто 29 сеп 2009 20:34

XmUrF написа:Добре де, задължително ли е да се купят точно от тея тампони с жлеб? Колкото и да умувам не мога да видя логиката в това и тези без жлеб, стига да се купят оригинални да не скърцат. Какъв е проблемът и старите да се правят от такъв материал, който да не скърца?

Мисълта ми е, че аз ако съм старите и си купя пак такива без ръб, но оригинални, не би следвало да скърцат. Или греша?

Колега,
Оригинални се произвеждат само с ръб в средата
Oт старите (Оригинални) без ръб в средата няма от къде да намериш по простата причина, че не се произвеждат след 2002 тъй като са заменяеми от горепосочените

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 29 сеп 2009 20:34

XmUrF написа:Мисълта ми е, че аз ако съм старите и си купя пак такива без ръб, но оригинални, не би следвало да скърцат. Или греша?

Едва ли ще намериш, доколкото знам вече се правят с ръб само. Поне в юнитрейд ми казаха, че само това е варианта ако искам оригинални

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”