Здравейте колеги,
Бях питал и преди в една подобна тема, но днес ми се случи лично и затова отварям нова тема белким разбера какво става. Колата е Голф 4 1.6. Значи докато е запалена мига жълтата количка с ключето, която доколкото разбрах е за имобилайзера. По-миналата седмица това се беше случило на майка ми, сега и на мен. На нея и беше светнало в движение, при мен още като палех вече мигаше. Колата работи без никакви проблеми, пали от раз, не гасне и си върви нормално. Лампичката обаче мигаше нон стоп. Чак като спрях пред нас и я угасих и после при даване на контакт изгасна.
Та защо свети така? Какъв точно е проблемът? Ето тук го снимах с телефона да видите нагледно за какво става въпрос. Филмчето е направено докато чаках на светофара. Както е видно в момента на снимане колата не се движи, но работи.
http://www.youtube.com/watch?v=KFgk6n8sXqQ
Проблеми с имобилайзер или?
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Проблеми с имобилайзер или?
Колега имобилайзера си вдига грешка затова мига, без да се провери на диагностична апаратура няма как да се каже какво е точно. Но повечето проблеми са по намирането на ключа. Понеже системата е такава, че има много индуктивни процеси, предавателя е индуктивна бобина, и събира поклуци по буксата си. От това се получават грешки про четенето поншкога. Отваря се кората на волага почистват се всички връзки и така. А моьед и да има друг проблем но пак се опира до диагностиката.
-
XmUrF
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблеми с имобилайзер или?
Днес я закачих на ваг-ком. В имобилайзера не даде никакви грешки... или по-скоро изписа нещо от сорта на no fault codes founded... or no connection... or още нещо от тоя сорт
По принцип изписва само първото, може специално с тоя модул нещо да не се разбират, не знам.
Притеснявам се само да не ме остави някъде така както светка от време на време.
По принцип изписва само първото, може специално с тоя модул нещо да не се разбират, не знам.
Притеснявам се само да не ме остави някъде така както светка от време на време.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”