koxx написа:Да на затваряне
Те са доста скобите и не се виждаха добре а и аз не свалих цялата кора откопчах долната 4аст само проврях си раката марку4а влезе лесно и явно подцених момента с напасването та тиа пласмаси се с4упиха.
Казах ти аз да внимаваш

и аз щях да счупя едната, но ударих първо леко и видях, че някъде не влиза добре, вкарах я на място и тогава ударих втори път и влезе.
koxx написа:Иначе такива дребни не6та ме морят като махне6 тях колата е ОК купена е от UNITRADE и е поддаржана добре а и е Януари 2002 по талона макар 4е тоя мотор SR 1,6 e по стария от FSI доколкото знам.
Да, моята синята от аватара е 1.6SR, но е '99г. 1.6SR се прави от 1997 до 2003та, така че просто като са поръчвали колата не са взели по-силна версия (16V или FSI). Нищо не съм сменял по нея. Взех я защото много ми хареса колата, но ми идва бавна и накарах баща ми да си продаде колата, която получи пак "наследство" от мен и да вземе тази. Сега се вози той, но за 1.г и е направил 8000км. Тя е Highline и е на 16 цола, не съм нямал грижи с лагери .. т.е. с нищо съм нямал грижи. Единствено малко след като я взех оборотите на място играеха и ми го отремонтираха.
Големите джанти могат да ти правят проблем ако са с различен офсет от стандартните .. голям борд или нещо от сорта, иначе не би трябвало. Окачването е почти аналогично на всички?!