искаш хубав звук ,ок
ама какво е звука- вибрация
при теб няма дебитомер/клапа която да вибрира и да издава хубавия звук
спортен филтър цена
- NikolaiG3
- Автомобил:
- Двигател:
Re: спортен филтър цена
така е колега спортния филтър отпада ама ся с иронията мисля че нее прав колега звук 250коня варвеш 70 се секи според джоба си нали така аз няма да излитам просто фаца да вади
- Hilieca
- Автомобил:
- Двигател:
kyossev написа:stoqn_g60 написа:К&N мисля,че почваха от 120 лв нагоре,ама си вземи конусен,не панелен
А колега защо да взима конусовиден? В смисъл според мен панелката ще предпазва по-добре отколкото конуса,а и пак ще си вади звук...аз лично съм си поръчал К&N панелен за Г4 AKL но още не е пристигнал,щото го чакам от Америка...
Но ако ще купувате спортен филтър (който и да е от вас) най-добре К&N защото това е марка!
И аз сам с панелка колега и не се оплаквам мн е по готин от коносния
Е вярно че ако искаш по-силен звук ти тря конус ама според мен панелния е по надежден !
- NikolaiG3
- Автомобил:
- Двигател:
да ясно ще я караме с гарнето само и ще брамчим като за 250 коня пак ще се движим с 70

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
За предпазването си прав,но конуса ще извади по-добър и плътен звук,лични наблюдения и убеждения 
- Hilieca
- Автомобил:
- Двигател:
Еми който иска да му "рЪмжи" колата кат ТРАКТОР
stoqn_g60 написа:За предпазването си прав,но конуса ще извади по-добър и плътен звук,лични наблюдения и убеждения
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега щом искаш да си прецакаш колицата слаги филтри слагаи спортни гърнета ако искащ свали и тръбите още от колектора да реве повече защото с тези неща скапваш двигателя,моята йетичка има добър вит с оптичен тунинг е слабо двигателче е 1.6 но и по мощен да имах предпочитам тихия звук тва ревене като самолет бучене ти луля мозъка и само те изнервя не си заслужава да си харчиш парите колегата е прав даи ги парите за нещо смислено ама все пак колата си е твоя как си прецениш
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
ами неее нищо не става ама става така че двигателя се износва мнгоо по бързо и с тоя 1.4 двигател се получава ефекта реве като мечка върви като буболечка колата си е ногова той знае какво да си правиmorfei1 написа:E, к'во ще и стане на колата, да няма се женим за нея доживот.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”