гори ката ЗИЛ
-
stefan57
- Автомобил:
- Двигател:
гори ката ЗИЛ
Здравейте колеги,искам да попитам, този разход на гориво дали е нормален при студен двигател на голф 3 АФТ 1.6/100кс.мотор.При температура 17градуса на въздуха запалвам двигатела и борд. компа ми показва 45л.разход като постепено разхода пада с загряването на двигатела.Двигатела си работи стабилно без тресене и подържа малко над 1000об.м.При загрят двигател и скорост 120км.ми показва 6,5л.но при студен двигател гори като ЗИЛ,представям си зимата какво ще бъде,та въпроса ми е това дали е нормално или нещо не е наред
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
Re: гори ката ЗИЛ
stefan57 написа:Здравейте колеги,искам да попитам, този разход на гориво дали е нормален при студен двигател на голф 3 АФТ 1.6/100кс.мотор.При температура 17градуса на въздуха запалвам двигатела и борд. компа ми показва 45л.разход като постепено разхода пада с загряването на двигатела.Двигатела си работи стабилно без тресене и подържа малко над 1000об.м.При загрят двигател и скорост 120км.ми показва 6,5л.но при студен двигател гори като ЗИЛ,представям си зимата какво ще бъде,та въпроса ми е това дали е нормално или нещо не е наред
Остави я след запалване 2-3 минути да поработи на място и тогава виж за първите 100 метра какво ще ти покаже
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Винаги като се запали и се тръгне веднага показва такова нещо. Особено ако е студена - компютърът изисква време да изчисли реалния разход. Пробвай да я изчакаш д загрее, изгаси я, запали и тръгни да покараш, щ евидиш, че е същото. Компът показва правилно като се мине известно разстояние.
Единствен проблем, който виждам е ако евентуално не загрява добре, вдига ли ти 90 градуса?
Единствен проблем, който виждам е ако евентуално не загрява добре, вдига ли ти 90 градуса?
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Няма проблеми! На всички като заплят и тръгнат покава невероятни числа. Не трябва да те притеснява!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”