Бордовия компютър показва инфо за доста неща, едно от които е среден разход. До тук добре, ама цифрите на дисплея са направо фантастични.Виждал съм среден разход от 2.6, а най-често е около 3.2. Аз все съм чувал дизел да гори малко,ама чак пък толкова... проблем с компютъра на голф 3 тди
проблем с компютъра на голф 3 тди
Здравейте, колеги! Нов съм тук затова ви моля да ме извините ако правя нещо не както трябва!
Пускам нова тема, защото не намрерих нищо с търсачката.Проблемът е следния: имам голф 3 тди 110 коня, с доста екстри и добър външен вид,...ама доста проблеми ми направи и продължава да прави без капка срам кочинката.
Бордовия компютър показва инфо за доста неща, едно от които е среден разход. До тук добре, ама цифрите на дисплея са направо фантастични.Виждал съм среден разход от 2.6, а най-често е около 3.2. Аз все съм чувал дизел да гори малко,ама чак пък толкова...
Средния разход за модела е около 5/100. дали ще се намери някой да каже какъв е проблема и евентуално някакво решение!...благодаря предварително! 
Бордовия компютър показва инфо за доста неща, едно от които е среден разход. До тук добре, ама цифрите на дисплея са направо фантастични.Виждал съм среден разход от 2.6, а най-често е около 3.2. Аз все съм чувал дизел да гори малко,ама чак пък толкова... Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”