Не работи показателя за водата на Г2
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Не работи показателя за водата на Г2
Да. Имам голфа от скоро (Golf2 1,6GL 1989) и не съм решил още този проблем. Може ли някой да ме насочи. Благодаря предварително.
Последна промяна от Don_Castelano на Съб 08 апр 2006 13:06, променено общо 1 път.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж датчиците на мотора, да не са извадили някоя клема..
Кода на мотора EZ ли е?
Кода на мотора EZ ли е?
Последна промяна от wili98 на Съб 08 апр 2006 13:09, променено общо 1 път.
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен се се скапа,установих че проблема е в таблото.Самия прибор се базика,работи когато си иска.Проблема не е сложен ,само че нямам свободно време да го сваля,и евентуално да поиграя с поялника.На скоро се ми се беше развалил и диода за темп.,проблем бяха лоши връзки по пистите на таблото,така че малко свободно време ,желание и късмет ,и отстраняваш проблема!!!успех!!!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
И аз имах подобен проблем само че при мене беше направено много интересна система
Значи като взех колата имах 1 копченце под волана и пича каза че е за перката на радятора ?!?!?!??!?!?!? и каза че на таблото не ми показва темп-а и за това я е сложил да се включва мануал
ужас аз как да разбера кога загрява де'а .. отидох при един еладжия и тои ми оправи всичките кабели .. и каза че термостата не бачка .. каза че бачка но на 100 градуса
смених термостат-а и черния датчик за темпа и всичко се оправи само остана едно .. не светва лампичката на таблото за темп-а като загрее това ме интересува от какво може да е .. така че пич .. отиди си смени тоз датчик тои струва 8лв... и .. гуд лък 

Значи като взех колата имах 1 копченце под волана и пича каза че е за перката на радятора ?!?!?!??!?!?!? и каза че на таблото не ми показва темп-а и за това я е сложил да се включва мануал

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”