здравеите имам следният проблем с голф 3:
Плафона в купето(над огледалото за обратно виждане)не изгасва когато се затвори вратата и кагато се даде на контакт,остава си да свети постояно а също и лампичките които са на корите на предните врати и те не се изгасят.страното е че един път го прави друк не го прави.каде да турся проблема?и как да го отстраня
проблем с плафона в купето на голф 3
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: проблем с плафона в купето на голф 3
или някой бутон на врата не ти контактува или самият плафон се е развалил.и при мен беше така, след смяна с друг плафон нещата се оправиха. 

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
По-скоро контактува постоянно и не разпада веригата!Ако плафона е с Димер и той може да ти прави проблем!
- simon
- Автомобил: Hyundai Tucson
- Двигател:
Няколко години карах и аз така мислех си,че като съм сменял радиаторчето на парното съм одърпал някой кабел из таблото.Скоро рових по бушониерата поизчистих клеми и т.н. не видях разкачени неща ,но след като сглобих всичко плафона вече угасваше веднага когато запаля колата
Дори и бях пуснал тема тук/сигурен съм,че само след като пипах бушониерата и се оправи-не съм пипал плафона/
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
колега провери си всички бутони по вратите,ако имаш аларма има също бутон под предният капак намери и виж и него и също в багажникът в самата брава има бутон
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”