Проблем с Голф 2 1.6 бензин чист карбуратор!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
rumvas
Автомобил:
Двигател:

Проблем с Голф 2 1.6 бензин чист карбуратор!

Мнениеот rumvas » Нед 08 ное 2009 20:41

По време на движение изгасва!При оглед и проба,кабела от бобината един път подава ток към дистибутурната капачка един път не подава!След известно време запалва и работи без проблем! Колеги поизчетох разни неща от форума и мисля че проблема е от комутатора ,датчик на хол или бобина.Смених бобината с ладова ,защото там където бях нямаше оригинална и се прибрах.Но постоянно има едно прекъсване в ниските обороти и бобината се нагрява според мен повече отколкото е нормално.Бих те ли ми оказали съдействие и дали съвети. Благодаря предварително!

cronos
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с Голф 2 1.6 бензин чист карбуратор!

Мнениеот cronos » Нед 08 ное 2009 23:21

Имах подобен проблем, оказа се разбита ос на делкото (някакъв пишман-майстор беше "насадил" дистрибуторна капачка от друг модел делко, оттам и проблема).При високи обороти - никакви грижи, на ниски обороти прекъсваше, а и на няколко пъти ми изгасна по време на движение без видима причина, като всеки път след кратък престой пали и върви все едно нищо не е било...Отначало обвиних карбуратора, но след смяната му се разбра, че макар и да не е бил съвсем читав, проблема не е от него.Все пак провери и комутатора, не се знае от коя трънка ще изскочи заека.

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с Голф 2 1.6 бензин чист карбуратор!

Мнениеот zdravko_jett » Пон 09 ное 2009 8:30

rumvas написа:мених бобината с ладова
колега ладовата бобина не става махния за другото не мога да ти помогна

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”