Проблем с паленето на Г3
Проблем с паленето на Г3
Драги ми колеги от скоро съм тук и реших да споделя проблема си с вас , пък и не съм чак толкова компетентен от към коли...не и разбирам още изцяло...проблема ми е че сутрин даже и по обед когато е по топло въртя стартера то си трака трака и чак след 10-тата секунда пали...това е всяка сутрин.А и друг проблем имам когато сменям от 1-ва на 2-ра на високи обороти се чува едно прихъркване...а когато я карам като пенсионер нищо, съмнява ме да не е синхронизатор... голфчето е 1.8 моно без газова уредба
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с паленето на Г3
Може да дави може да не достига гориво. За първо време свещи капачка палец центровка и после температурен датчик грешки в компа и ламбда!
Re: Проблем с паленето на Г3
За паленето колегата ти е обяснил.
По втория въпрос:първо си провери или най- добре си смени маслото на скоростите, сложи вътре една добавка и доволен ша останиш!
Казвам го от личен опит. И при мен прихъркваше, а някой път дори не искаше да включва 1 и 3. В сервиза като източиха маслото от там изтече нещо с цвета и консистенцията на течен шоколад.

Казвам го от личен опит. И при мен прихъркваше, а някой път дори не искаше да включва 1 и 3. В сервиза като източиха маслото от там изтече нещо с цвета и консистенцията на течен шоколад.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”