вода на мокета под педалите ????
- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
вода на мокета под педалите ????
здравеите зна4и става въпрос за голф2 разбрах вече че им е слабо място да пускат вода в купето:)но искам някаква помощ.първо ми влиза6е вода от уплатнението на предния ляв прозорец смених го слойих си найлон по кората и проблема се оправи .Но вчера след големия порои без да сам я карал в дъжда гледам една локва под педалите и гледах си дупките за отичане на водата под предното стукло над двигателя няма проблем отпушени са ,погледнах уплатненито на предното стъкло пак няма проблем пробвах с маркуча обилно с вода и по струка не е от предния прозорец от каде мойе да е ако някои знае да помогне благодаря предварително
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Откачи мокета така че да стигнеш до ламарина. При мен на мястото до шофьора се оказа, че е от една дупка пробита в ламарина. Направена е защото така е захванат задния болт на носача (предполагам е някакъв майторски трик
). Та явно не е донаправено и отам си влизаше вода. Неказвам, че е така и при тебе, а просто е една идея за която се сетих и лесно се проверява 

- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа:след като отводнителите под пластмасата не са запушени,значи има вариант да пропуска някое гумено уплътнение на кабелите между купето и коша.
другото,което ми хрумва :колата има ли шибидах?
не няма шибидах а аз говоря за двете дупки които са на калниците други отводнители под пластмасата незнам дали има ти говори6 за под пластмасата която скрив мотора на чистачката и въздухопровода ?????
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”