Изрових тази тема с търсачката, защото имам подобен проблем, надявам се да ми помогнете.
Значи купих си голф 3 1994 внос, днес минах през кат, и по-късно при наши хора в сервиз за да му сменят консумативи( масло, филтри, водна помпа,ангренажен ремък, и проверка на ходовата част като цяло). Та всичко ок , хората ми направиха колата за 2 часа и половина и ми я върнаха, но ме предупредиха да внимавам с спирачките. Казаха ми че и предните и задните са чисто нови( най-вероятно сменени от предния собственик) и че задните(барабаните) може да опират. Трябвало аз да го проверя като се кача на по-дълъг път, без да спирам често и след като спра да пипна барабаните дали парят. Нямах тази възможност днес, но забелязах че на светофар(дори на наклон бях) тя стои на едно място, без да съм натиснал спирачки и отделно ако помъча да дръпна ръчната е доста трудно. Бая ръка трябва да имам за да я изпъна докрай. Та мисълта ми е, че определено опират. Смятата ли, че е така или е нещо друго в барабаните за което нямам понятие? и ако да , какво да правя
П.С: тези ''наши хора'' които споменах, сервизът им е извън Пловдив и не ми се разкарва пак, ако е за нещо дребно.
Благодаря ви.
...занасянето е сигурно..може да видите(а може и вече да е недостъпно