Проблем с ел. инсталацията VW Golf mk2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
6imbi
Автомобил:
Двигател:

Проблем с ел. инсталацията VW Golf mk2

Мнениеот 6imbi » Пон 14 дек 2009 20:41

Колеги имам нужда от съвет появи се проблем с ел. инсталацията на личният ми автомобил VW Golf 2 1989г. 1.6 EZ ако не се лъжа не знам дали това е от някакво значение. Проблемът е следният от няколко дни колата ми дава следният проблем както си карам и започва да ми пада акомулатора като придружено със миризма на изгоряла гума се има впредвид 4е колата работи фаровете запо4еат да угасват .... алтернатора се задвижва на пръв поглед сичко е нормално.След известно време отново започва да зарежда и тъка нещата се повтарят но според мен щом колата пали на бутане алтернатора би следвало да работи вси4ки кабели и връзки са добре захванати няма лувтове ръжда :?: Въпросът ми е имали някои които може да ми каже какъв може да бъде проблема за да знам какво да правя.Още нещо преди 2-3 седмици се сдобих с крушки H4 90-100W могат ли те да са допринесли за този проблем надявам се някои да може да каже как да действам.Предварително благодаря

Потребителски аватар
alex_zazy
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с ел. инсталацията VW Golf mk2

Мнениеот alex_zazy » Пон 14 дек 2009 21:44

Виж или гернератора блокирва, ама би трябвало да чуеш ремака или копчета нагарят нещо, че мирише или акумулатора което е най-вероятно да дава на късо нещо и да прави стряшен товар над системата. Съвет земи един друг за проба и виж как ще е с него!

Потребителски аватар
stefan_milk
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stefan_milk » Вто 15 дек 2009 10:25

а ремъка да е заприличал на парцал?

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Вто 15 дек 2009 18:22

Kрушките ти най-вероятно товарят ключа на фаровете или кабелите,разкарай ги и си сложи предписаните заводско 55/60W ,другия вариант е да се добави реле на фаровете :wink:

6imbi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 6imbi » Сря 16 дек 2009 8:39

Проблема беше в разхлабен ремък малко опъване и си4ко си дойде по местата но въпреки сичко махнах 100W крушки.Благодаря много на тези които помогнагнаха със съвети love.vwcluborg

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”