Замяна на механична с електрическа горивна помпа на Голф 2
Замяна на механична с електрическа горивна помпа на Голф 2
Здравейте колеги, след ходене по мъките и трета смяна на масло за последните 6 месеца реших да се обърна към вас за съвет. Маслото на голфа (VW Golf 2 1.3 бензин 1987г.) мирише на бензин и е разредено, смених 2 бензинови помпи и резултата е същия. Въпроса ми е възможно ли е да сложа електрическа помпа и каква да бъде тя??? Ще се радвам и на ориентировъчна цена. 

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Re: Замяна на механична с електрическа горивна помпа на Голф 2
а защо си мислиш че проблема е от помпата?
PuShE_ написа:а защо си мислиш че проблема е от помпата?
Не мисля а предполагам
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Преди време бях писал за моя "филм" точно по този проблем. Зада не разказвам цялата история наново ще кажа от какво се оказа проблема: масло COMMA 10/40 жълта туба. След смяна на маслото с 15/40 всичко си дойде на място, при мен.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Един от вариантите е бензиновата помпа от печката на Запорожец.Не се шегувам-Заза има бензинова ПЕЧКА за отопление на купето.Помпата е мембранна,електрическа и в момента когато игления клапан с поплавъка се вдигне тя се самоизключва.На москвича едно време ми беше писнало да сменям платна и да изхвърлям рядко масло.Слага се тапа на мястото на старата ти помпа,да не хвърля масло и забравяш за случая.Другия филм е да търсиш помпа от инжекцион,да слагаш редуктор на налягането и "pressure drop switch" който да ти пуска помпата само когато намалее бензина в карба.Ако набуташ такава помпа директно в карба,ще му хвръкне капака на камерата
.
.Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”