относно табло Г 3
- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
относно табло Г 3
Интересува ме ако сменя таблото си,което е с часовник и до 200 км.сьс такова до 220км. и оборотомер ще отчита ли коректно или ще има някакьв проблем?Не питам дали може,знам че става смяната.
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Re: относно табло Г 3
freshenero написа:Интересува ме ако сменя таблото си,което е с часовник и до 200 км.сьс такова до 220км. и оборотомер ще отчита ли коректно или ще има някакьв проблем?Не питам дали може,знам че става смяната.
Според мене оборотите ще си ги отчита правилно
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
freshenero написа:Интересува ме ако сменя таблото си,което е с часовник и до 200 км.сьс такова до 220км. и оборотомер ще отчита ли коректно или ще има някакьв проблем?Не питам дали може,знам че става смяната.
Всеки километраж си има индекс. До колкото съм запознат, трябва индексните числа да са еднакви, за да ти отчита правилно
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
Има толкова дискутирани теми по тоя въпрос.
ето една
А ето го и отговора на кратко. При голф 3 няма предварително число, понеже няма жило, както при двойките (с малки изключения) и единичките, но както е казал колегата има индексно което по спомен на МН-то е 950. Взимаш си едно табло с такова число, слагаш си го и всичко си заспива.
П.П. Аз минах от табло 20-220 и якия голям часовник, с който да си в крак с времето, на табло 20-200 с оборотомер и всичко си наред. Няма никакви отклонения от скороста - не показва нито повече, нито по-малко.
П.П. В един пост бях писал за това число, но ми обясниха, че няма такова.

ето еднаА ето го и отговора на кратко. При голф 3 няма предварително число, понеже няма жило, както при двойките (с малки изключения) и единичките, но както е казал колегата има индексно което по спомен на МН-то е 950. Взимаш си едно табло с такова число, слагаш си го и всичко си заспива.
П.П. Аз минах от табло 20-220 и якия голям часовник, с който да си в крак с времето, на табло 20-200 с оборотомер и всичко си наред. Няма никакви отклонения от скороста - не показва нито повече, нито по-малко.
П.П. В един пост бях писал за това число, но ми обясниха, че няма такова.

- bad_look
- Автомобил: vw golf 2 GTI
- Двигател: PB
на стария ми голф таблото беше с часовник до 200км и го смених с табло с оборотомер до 240км и си показваше абсолютно правилно
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
колегите си го казаха- ако всичко е направено както трябва, трябва да е 1:1
- freshenero
За табло до 200 сьм сигурен че става ,защото го пробвах,но с такова до 220,опасенията са ми да не показва грешно скоростта,знам ли.Не дьржа да е до 220,но такова ми изпада
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
трябва да вземеш от същото като марка и модел има на вдо мотометер и трв
аз слагах различни от моите и се усещаше доста разликата в километрите ако се движех със 100 то показваше 60 а оборотомера не показваше обръща се в дясната половина и там си седеше,така че пробвай сложи го и сравни
аз слагах различни от моите и се усещаше доста разликата в километрите ако се движех със 100 то показваше 60 а оборотомера не показваше обръща се в дясната половина и там си седеше,така че пробвай сложи го и сравни
- freshenero
Аз не мисля че има разлика,защото пробвах мотометер ,на старо ВДО оборотите бяха едни сьс дигиталния оборотомер.Но нека и други запознат се произнесьт.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”