10х
Малко проблемче с централното ...
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Малко проблемче с централното ...
Като отключвам с дистанционното нема проблеми, но като заключвам не иска да се заключи. Това не го прави постоянно но взе да зачестява и да ме дразни. Иначе с ключа се заключва без проблем. Въпроса ми е в алармата или в компресорчето да търся проблема. Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо нека сподели.
10х
10х
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега driver сигурен ли си че това одвън е само сирената.Колко кабела отиват към сирената.Ако са повече от два да знаеш че това ти е цялата аларма. Те биват едно и двукомпонентни, като съответно в първите всичко е на едно място а вторите алармата може да е на едно а сирената на друго място.
При мене твоя проблем ми се получи но не можех да заключвам централното и с ключа. След дълго търсене и мъки открих че е студена спойка по платката на помпата.
Скоро имах абсолютно същия проблем и се оказа клеясала букса.Тъпя алармаджия дето ми я слагал е сложил букса и тя беше клеясала.
Вкарваш изкарваш 2-3 пъти и готово.
При мене твоя проблем ми се получи но не можех да заключвам централното и с ключа. След дълго търсене и мъки открих че е студена спойка по платката на помпата.
Скоро имах абсолютно същия проблем и се оказа клеясала букса.Тъпя алармаджия дето ми я слагал е сложил букса и тя беше клеясала.
Вкарваш изкарваш 2-3 пъти и готово.
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Нищо не съм правил.
Мисля да разглобя корите на вратите и да проверя дали не изпуска въздух дякъде.
Машинката за капачката на резервоара не ми работи от както съм купил колата и мисля, че няма да е от нея проблема.
Забелязах, че при по-топло време проблема зачестява, а когато са по-ниски температурите работи без проблем. Звучи несериозно, ама е факт.
Машинката за капачката на резервоара не ми работи от както съм купил колата и мисля, че няма да е от нея проблема.
Забелязах, че при по-топло време проблема зачестява, а когато са по-ниски температурите работи без проблем. Звучи несериозно, ама е факт.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”