Абе гледам оня ден едни дребни съчмички по стелката под волана. И си викам - бе откъдел ли са се взели пък тези. Днес пак така - и ми светна, че от време на време ми прищраква волана като го навивам на място. Та си мисля, че лагерчето е заминало. Въпросите ми са 2:
1. Дали мога сам да се оправя с това - в смисъл сложно ли е, щото не ми се е случвало още да разглобявам волана.
2. Това лагерче откъде се намира, понеже съм чувал, че май го няма много-много. И горе-долу к'ви пари е.
Благодаря предварително.
Лагерчето на волана
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз го търсих това лагерче около месец и се оказа че в София го няма никъде. Не можаха да го намерят и в SKF а все пак мойто оригинално беше такова. Казаха ми че ставало само с поръчка и да ми го внесът от чужбина.
В Юнитрейд също го няма като резервна част, там ми казаха да взема цялата конзола - 80 лв.
Накрая взех една цяла конзола 2-ра ръка, смених си само контактния ключ т.е. патрона за да може да си пали с моя ключ и всичко е ОК.
В Юнитрейд също го няма като резервна част, там ми казаха да взема цялата конзола - 80 лв.
Накрая взех една цяла конзола 2-ра ръка, смених си само контактния ключ т.е. патрона за да може да си пали с моя ключ и всичко е ОК.
perdo
Конзола - сигурно имаш предвид тая на контактния ключ, отгоре на която е самото лагерче, нали? А откъде я взе и на каква цена, та да се ориентирам малко
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: perdo
pedro написа:Конзола - сигурно имаш предвид тая на контактния ключ, отгоре на която е самото лагерче, нали? А откъде я взе и на каква цена, та да се ориентирам малко
Правилно си разбрал това имам в предвид. За цената не знам защото не съм я плащал просто имаше един познат в една морга и от там я взехме.
Иначе не съм сигурен ама май към 20-ина лева искат по моргите /не съм сигурен, но такъв спомен имам/
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gti_power написа:хмм като се зачетох , абе на мен волана ми се върти по трудно от другите г2ки
направо от всички коли без серво моя май се върти най-трудно ?!
гумите са ми 195/55 или 50 непомня 15" ..
не е да са меки напомпани са си
бахти зора аз сам свикнал ма се присетих от тази статия ?
А като пуснеш волана връша ли се сам. Ако не се връща на рейката има едно болтче за регулиране, та може и да е понатегнато.
Иначе и гумите са ти доста широчки и може и от това да е.
- netizen
- VW експерт
- Автомобил: ID7 Pro Tourer
- Двигател: APP550
- Контакти:
Това не е точно лагерче а една пластмасова джаджда, която в Юнитрейд струва 7-8лв. по спомен. Държи кормилния прът малко преди карето.
http://www.elcats.ru/audivw/vag5.asp?subm=%CF%EE%E8%F1%EA&btsnr=419-25&cid=148
Номер 7.
Номер 7.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
netizen написа:Това не е точно лагерче а една пластмасова джаджда, която в Юнитрейд струва 7-8лв. по спомен. Държи кормилния прът малко преди карето.
Номер 7.
Много се извинявам ама си е баш лагерче и то едно такова глупаво медно дето няма избиване.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”