въпрос за течност на хидравликата?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

въпрос за течност на хидравликата?

Мнениеот stanimir » Съб 08 юли 2006 12:17

Здравейте, казаха ми ,че е млако течността за хидравликата на волана,и трябвало да си долея(?).Има ли в бензиностанциитетакава,и бихте ли препоръчали някоя?
Благодаря ви
(п.п-голф 3,тди,'97г,AFN)

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Re: въпрос за течност на хидравликата?

Мнениеот landwarrior » Съб 08 юли 2006 12:20

stanimir написа:Здравейте, казаха ми ,че е млако течността за хидравликата на волана,и трябвало да си долея(?).Има ли в бензиностанциитетакава,и бихте ли препоръчали някоя?
Благодаря ви
ако напишеш във търсачката думите ''хидравлика масло '' ще намериш търсените отговори -тоя въпрос е коментиран поне 75 пъти във различни теми

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Re: въпрос за течност на хидравликата?

Мнениеот stanimir » Съб 08 юли 2006 12:46

landwarrior написа:
stanimir написа:Здравейте, казаха ми ,че е млако течността за хидравликата на волана,и трябвало да си долея(?).Има ли в бензиностанциитетакава,и бихте ли препоръчали някоя?
Благодаря ви
ако напишеш във търсачката думите ''хидравлика масло '' ще намериш търсените отговори -тоя въпрос е коментиран поне 75 пъти във различни теми

благодаря, явно темата е дискутирана,извинявам се,че повтарям,но като напиша "''хидравлика масло" м излизат един куп излишни теми,в тая търсачка....МОга да ти направя СКРИЙН,да се убедиш!
Но все пак ще потърся,разбира се, и в крайна сметка се надявам да си отговоря на въпроса

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”