Има ли възможност да слижия на баща ми на Голфа 1.6 CL климатик?
И колко пара ще струва ако може?

Има ли възможност да се сложи климатик на Голф 3 CL 1.6?
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Не само, но чак - проблем - е силно казано. При изпреварване, при всички случаи, в които ще искаш повече мощност. Чувал съм, че падат 5 до 7 к.с., но това е при нови ДВГ и заводски клима-инсталации. Ако караш по-голям мотор не е проблем, но на 75 к.с. /от които няколко вече са побегнали заради годините и прекрасните горива в БГ/ се усеща. При мен специално усещането е все едно съм натоварил 100-150 кг допълнителен багаж. Усеща се, вдига и разхода малко, но пък лятото е супер.
П.П. Наскоро мой познат майстор монтира климатик на Тойота Ландкрюйзър, която никога не е имала. Климатика го докараха от чужбина, тук го доокомплектова, направи маркучите и 3-4 часа по-късно в джипа имаше студ. Цифрата /в лева/ обаче беше сериозна...
П.П. Наскоро мой познат майстор монтира климатик на Тойота Ландкрюйзър, която никога не е имала. Климатика го докараха от чужбина, тук го доокомплектова, направи маркучите и 3-4 часа по-късно в джипа имаше студ. Цифрата /в лева/ обаче беше сериозна...
- Payton
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма как да не се усеща при вървежа.Моя голф (101 к.с.) го карам със 100 октановия на OMV. Мотора работи идеално и е много запазен. С жена ми тежим общо 110 кг. и въпреки това като пусна климатика се усеща като натисна газта. Не набира така, както когато е спрян климатика. А на 75 коня сигурно ще се усеща още повече.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”