От вчера съм собственик на Golf 3
Проблем с ключалка
- tekion
- Автомобил: Meriva
- Двигател: 2006
- Контакти:
Проблем с ключалка
Здравеите,
. Колата е с централно без аларма, то работи от шофьорската врата, а на другата врата ключалката се върти свободно и излиза заедно с пъхнатия ключ
. Казаха ми да сменя ключалката, но тогава ще имам 2 ключа- един за дясната и един за лявата врата
. Има ли начин да се поправи, или ще нося 2 ключа?
- botevbeerboys
- Автомобил:
- Двигател:
- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
Почти всеки ключар може да ти я пренареди.
В пловдив цената варира от 5 до 15 лева. Моята я пренаредиха за 10лв с монтаж на нов патрон - бяха ми разбили стария (по-скоро разпробили в средата и за нищо не ставаше). Сложиха ми нов и го напаснаха да си е за моя клуч.
Ако човека си свърши хубаво работата - супер, понякога обаче може леко да зажда пру първото завъртане на ключа..но ако се доизпипа пренареждането и се оправя (пробвай си го още като ти го направят .. та да се обадиш навреме за "доуглеждане", ако се налага).. Затова писах че зависи кой мастор ти я прави .. за да ти е качествено.. пъхаш и въртиш
В пловдив цената варира от 5 до 15 лева. Моята я пренаредиха за 10лв с монтаж на нов патрон - бяха ми разбили стария (по-скоро разпробили в средата и за нищо не ставаше). Сложиха ми нов и го напаснаха да си е за моя клуч.
Ако човека си свърши хубаво работата - супер, понякога обаче може леко да зажда пру първото завъртане на ключа..но ако се доизпипа пренареждането и се оправя (пробвай си го още като ти го направят .. та да се обадиш навреме за "доуглеждане", ако се налага).. Затова писах че зависи кой мастор ти я прави .. за да ти е качествено.. пъхаш и въртиш
- evgbg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблемът е друг. Вътре в ключалката има едно лосче. То ти е счупено и за това неможеш да отключваш и ти излиза патрона. Ако се опиташ сам да го извадиш, внимавай - запомни кое как е. за да го извадиш и смениш, трябва да извадиш дръжката. Тя се вади след като развиеш болчето което се намира от вътрешната страна на вратата.
Muncho написа:lbr написа:и аз имам подобен проблем-от шофьорската врата заключва и отключва само нея а от другата работят всички ключалки
според вас на какво се дължи това
Прецакан контролен механизъм на централното.
къде се намира този контролен механизъм и какво представлява
имам добри познания по електроника и ако някой има схеми на електрониката или линк пратете ми ги
благодаря ви предварително
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”