Ключ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
andro_
Автомобил:
Двигател:

Ключ

Мнениеот andro_ » Сря 06 сеп 2006 17:56

Като взех колата преди няколко месеца от автосалона ми я дадоха с 3 ключа,но пали само с единия,защото има чип за имобилайзера.Другите ми 2 ключа са нови,имат си чипчета вътре,абсолютно същата марка и модел,със едни и същи серийни номера.Та въпросът ми е-знаете ли колко ще ми струва да се програмира поне едно от чипчетата да запалва колата и дали знаете кой може да ми свърши това в Пловдив?

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Сря 06 сеп 2006 21:30

утре ще питам един майстор, но е много зает и ще ти пиша, ако не си намерил решение дотогава.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 06 сеп 2006 21:38

Raptor написа:колега питай ако изкаш на 0888626465 /Стамен се казва момчето/ Незнам дали препрограмира но за отваряне на коли е малак БОГ / за по малко от 2 мин. ми обезвреди имобилайзера,аларма и отвори колата в това време влиза изваждане на куфар4ето от неговата кола,поставяне вурху моита вадене на инструмента от куфараи... :woooow:

Копирах това мнение от темата която беше пуснал погрешно колегата.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 06 сеп 2006 22:35

ОК,ама не става въпрос за обезвреждане на имобилайзери :) аз искам да си ми работи.Значи установих,че това се прави във сервиз със кабел VAG-COM.Аз се досещам къде мога да отида-в някой "Бош" сервиз примерно :lol: ама там ще ми свалят кожата от цени.Не е спешно,аз си имам един действащ ключ,просто ми се искаше да имам още един.Аз имам де,ама програмиране им трябва.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”