Иксма да попитам за голф 3 гти какви скорости други стават
- tisho87
- Автомобил:
- Двигател:
Иксма да попитам за голф 3 гти какви скорости други стават
Здравеите на всички колеги моля ви да ми помогните имам голф 3 гти в рамките на 1 година втора скоростна кутия чупи искам да попитам каква друя скоростна мога да сложа дали от 1.8 ще ми пасне или някои ако знае каква друга ще пасне благодаря ви
- tisho87
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Иксма да попитам за голф 3 гти какви скорости други стават
мерси но с тая таблица нищо неми говори немога се оправя
- kr86
- Автомобил: Golf mk2
- Двигател: 1.6 automatic 1984 year
За да може някой да ти помогне първо кажи с кой двигател си. По принцип стават всички кутии от г1,г2 и г3.
Трябва обаче да си избереш достатъчно здрава, а и зависи колко дълга искаш да е.
Аз си карам KR-а с кутия CHV от г3 1.6 101к.с. и вече 3-та година няма проблем. Имам си дълга 5-та и се радвам на нисък разход. Подобни кутии са CHB и CHE но не съм сигурен дали някоя от тях не е с жила. Ако искаш дълга и здрава кутия 4Т е добър вариянт но колата става малко по-мудна. 2Y и CDA са за двигатели ABF,KR,9A,PL. Има малка игра(дали да е с жила или щангички и с колко шлици е опашката на скоростите) но попринцип "всичко става навсякъде и по всяко време".
Поздрави
Трябва обаче да си избереш достатъчно здрава, а и зависи колко дълга искаш да е.
Аз си карам KR-а с кутия CHV от г3 1.6 101к.с. и вече 3-та година няма проблем. Имам си дълга 5-та и се радвам на нисък разход. Подобни кутии са CHB и CHE но не съм сигурен дали някоя от тях не е с жила. Ако искаш дълга и здрава кутия 4Т е добър вариянт но колата става малко по-мудна. 2Y и CDA са за двигатели ABF,KR,9A,PL. Има малка игра(дали да е с жила или щангички и с колко шлици е опашката на скоростите) но попринцип "всичко става навсякъде и по всяко време".
Поздрави
- tisho87
- Автомобил:
- Двигател:
Ми голфа 3 93 година 2 000 кубика 115 коня
- tisho87
- Автомобил:
- Двигател:
питам защото за сега сам си намерил кутия от голф 3 1,8 90 коня моно инжекция и дали ще ми пасне и дали ще имам някви проблеми до колкото чух на 1.8 кутията била по късна
- kcars
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Провери кода написан на твоята кутия,и виж в таблицата,която съм ти изпратл по горе предавателните числа.Така най лесно ще се справиш със ситуацията.Ако зададеш въпроса конкретно: Може ли скоростна кутия с код XXX да бъде заменана със скоростна кутия с код YYY ???Лесно ще получиш отговор.
- tisho87
- Автомобил:
- Двигател:
мерси после ще проверя кода на моита кутия
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”