Олекотяване на Г3..Помогнете

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
basata-user
Автомобил: pasat b5
Двигател: 1.8T AEB
Контакти:

Re: Олекотяване на Г3..Помогнете

Мнениеот basata-user » Вто 15 ное 2011 17:32

Cherveniq_ написа:Здравеите колеги колата ми тежи 1196кг.
Питането ми е следното можете ли да ми кажете какво точно трябва да орежа с флекса за да сваля някой друг килограм???
Ако може да дадете снимков матерял..
Благодаря ви..!

ще свалиш някой килограм като махнеш халогените от бмв-то :mrgreen: кита по предната броня mhihi а и фолиото от стъклата mhihi

Потребителски аватар
Ivan4u
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Олекотяване на Г3..Помогнете

Мнениеот Ivan4u » Вто 15 ное 2011 18:26

ProbeX написа:От доста време ми се въртят в главата някви модове за олекотяване на купе, по-точно на предница, като се запази функционалността на колата. Според вас ще има ли осезаем ефект ако се сменят предният капак и калниците със стъкломатови?

Ефект - евентуално да , все пак сваляш някакви килограми. А като се удариш челно кой ще поеме удара ? За мен седалките , особено шофьорската , са доста тежки . Премахването на седалките и замяната им с китайки от 150 лева ще ти свали ПОНЕ 40 кг /само шофьорската седалка е от 25-30 кг / + стъкломатови предна и задна броня , преден капак и калници ще се усети .Виждал съм да се предлагат и стъкломатови врати , но не знам колко смел или тъп трябва да си , за да си сложиш такива врати на кола без клетка ... Ако има клетка вече на другаде отиват работите . Но дали го искаш и дали си струва ? :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”