радиаторче голф-2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Persin
Автомобил:
Двигател:

радиаторче голф-2

Мнениеот Persin » Вто 29 ное 2011 22:23

на вниманието на колегите от РУСЕ,понеже нямам време да обикалям по магазините за авто-части,интересува ме от кои магазин в Русе мога да си закупя качествено радиаторче за парното за голф-2,моля които е купувал въпросното радиаторче да пише в темата. PS турски и китаиски радиаторчета не ме интересуват

Потребителски аватар
Persin
Автомобил:
Двигател:

Re: радиаторче голф-2

Мнениеот Persin » Сря 30 ное 2011 18:54

:arrow:

Потребителски аватар
moreg
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: KR
Контакти:

Мнениеот moreg » Сря 30 ное 2011 19:41

Persin написа:на вниманието на колегите от РУСЕ,понеже нямам време да обикалям по магазините за авто-части,интересува ме от кои магазин в Русе мога да си закупя качествено радиаторче за парното за голф-2,моля които е купувал въпросното радиаторче да пише в темата. PS турски и китаиски радиаторчета не ме интересуват

Те не те интересуват китайски или турски, но ако разбереш цената на оригиналното по VW/Audi ще започнат да те интересуват, ако искаш да ти дам тел. на Лс, където могат да ти кажат цената и да си го поръчаш това е за София.

Потребителски аватар
Persin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Persin » Сря 30 ное 2011 21:58

moreg написа:
Persin написа:на вниманието на колегите от РУСЕ,понеже нямам време да обикалям по магазините за авто-части,интересува ме от кои магазин в Русе мога да си закупя качествено радиаторче за парното за голф-2,моля които е купувал въпросното радиаторче да пише в темата. PS турски и китаиски радиаторчета не ме интересуват

Те не те интересуват китайски или турски, но ако разбереш цената на оригиналното по VW/Audi ще започнат да те интересуват, ако искаш да ти дам тел. на Лс, където могат да ти кажат цената и да си го поръчаш това е за София.

колега остави оригиналните от vw/audi знам,че са скъпи,сигорен сам,че има по магазините за авто части да речем на фирмата NISSENS,мисля,че са много по добри от турските и китаиски ментета.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”