бензинова помпа за голф 3
- ogogin
- Автомобил: Vw Golf MKV
- Двигател: BWA
Re: бензинова помпа за голф 3
Колега ще вземеш всичко, само ще гледаш буксата дали е същата.
-
Иван Златев
- Автомобил: Passat b5 1999
- Двигател: TDI 19 110
помпата ми е почти като тази

казвам ПОЧТИ,доло кошничката,двата маркуча за горивото и за излишното гориво и горе тва кадето затваря отвора в резервоара,какво да търса цялата кошница или само помпата
казвам ПОЧТИ,доло кошничката,двата маркуча за горивото и за излишното гориво и горе тва кадето затваря отвора в резервоара,какво да търса цялата кошница или само помпата
- vr0558at
- Автомобил: Audi A4 B5
- Двигател: AJM
помпа кошница всичко
-
Иван Златев
Значи така другата седмица тръгвам на ШОПИНГ,ще си направа подарак за рожденния ден
колеги мерси много че ми обърнахте внимание ще пиша кво става ...заслужавате почерпка

-
Иван Златев
Утре зимам заплата и в сряда съм по моргите,още един въпрос като се загледах в моята помпа която е свалена забелязах че доло кадето се захваща към дъното има 3 болчета и предполагам се сваля дали този пръстем ще пасва на сички помпи от голф...
затова става въпрос

затова става въпрос

-
Иван Златев
Re: бензинова помпа за голф 3(проблема решен)
И така колеги вчера обиколих почти всички автоморги в Пловдив и като кажа че ми трябва помпа за 1.8 пълна инжекция почти всички ме гледаха така
стигнах до пещерска на една автоморга и казах какво ми трябва и момчетата казаха че имат и че е точно за пълна инжекция
питах за цената казаха 80 лв и реших да я взема,помпата е VDO преди 10 мин я монтирах и направих тест драйв,помпата работи колата върви но предърпва като задържа една скорост,колкото и да не ми се иска ще трябва да олекна с 40 лв и да почиста дюзите.Та така с моя проблем

питах за цената казаха 80 лв и реших да я взема,помпата е VDO преди 10 мин я монтирах и направих тест драйв,помпата работи колата върви но предърпва като задържа една скорост,колкото и да не ми се иска ще трябва да олекна с 40 лв и да почиста дюзите.Та така с моя проблем

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”