Проблем с Парното
той антифриза ще му плисне в краката на човека, чак когато цъфне окончателно радиаторчето.
Приятелю, съветвам те да не чакаш като мен, защото на мен наистина ми плисна в краката цялата охладителна течност почти.
Между другото, този антифриз дето е по стъклото (по-точно глицерина в антифриза), не мога да го махна с нищо от стъклата. 10 пъти на автомивка, аз няколко пъти с препарати за прозорци и други разни обезмаслители (има едни много яки за PVC дограма), накрая с чист спирт и уж се поразтвори, но ... пак мазнотии. Дали е възможно от въздуховодите да идва (6 месеца откакто смених радиаторчето).
Съвет?
Приятелю, съветвам те да не чакаш като мен, защото на мен наистина ми плисна в краката цялата охладителна течност почти.
Между другото, този антифриз дето е по стъклото (по-точно глицерина в антифриза), не мога да го махна с нищо от стъклата. 10 пъти на автомивка, аз няколко пъти с препарати за прозорци и други разни обезмаслители (има едни много яки за PVC дограма), накрая с чист спирт и уж се поразтвори, но ... пак мазнотии. Дали е възможно от въздуховодите да идва (6 месеца откакто смених радиаторчето).
Съвет?
- Stefanoz
- Автомобил:
- Двигател:
..
Тази сутрин беше адски студено и глеи ко става...през прозорците нищо не се вижда.Пускам парното да духа на предното стъкло,топло няма резултат и по-лошо става...Преди 1 месец ходих на маистор да ми преправя охладителната с-ма,защото ми замръзваше изпарителя и тои ми каза тогава че е възможно да нямам парно след това,но аз имам духа топло,но прозорците се изпотяват..Тук по нашите сервизи никои не чува петела,ще се ходи някъде да ми видят това парно...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”