Здравей те колеги. Искам да закупя Г5+,но не мога да избера мотор...?
Искам мненията на хора който го имат или са го карали !!!
Карам между 10000-12000км на година.
Благодаря предварително !!!
Моля за съвет за Голф 5+... избор?
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Re: Моля за съвет за Голф 5+... избор?
2.0 tdi аако не си мн мн състезател може и по-слабия двигател 1.9tdi
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
не караш много взиамй бензин.дори и много да караш пак бензин.с тоя скъп дизел не си е на сметка,особенно ако караш извънградско и не се мъчиш да се претрепеш нарочно разход от под 6 е съвсем реален на новите бензинови двигатели.
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
zdravinqk, колега извинявам се за спама, но такива теми са...не no comment ами не знам. Искам да си купя апартамент. Ще ми трябва да живея (сам ли съм, деца, училища, магазини, що да знаете)?! Това ще да е тема, която няма да ти даде отговор какъвто търсиш! Лично мнение. Малко са колегите от форума, които карат Гошо пети поради финансови причини. А най-странно ми е такива теми в "Технически раздел". Може малко дискриминативно да се изкажа, но тук не трябва ли да пишат хора, поне със средно образование и точно технически въпроси? Този раздел малко се е превърнал в "лафче". А с този мой пост и аз допринасям за това, но не се сдържах!
zdravinqk, съжалявам че ти оспамих темата, но няма да имаш резултат! Дай поне 3-4 мотора да сравняваме! Оппа, да сравняват колегите, че аз нямам 5-ца!
п.с. Моля всеки който желае да ме оплюе нека да е на лично, че да не акаме по темата на човека!
zdravinqk, съжалявам че ти оспамих темата, но няма да имаш резултат! Дай поне 3-4 мотора да сравняваме! Оппа, да сравняват колегите, че аз нямам 5-ца!
п.с. Моля всеки който желае да ме оплюе нека да е на лично, че да не акаме по темата на човека!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”