М/у другото за едно ЛС до момчето със джетата,ме изкараха спамер и сега съм баннат,като срещу датата на която ще махнат бана пише never
Jetta GLI ниво на оборудване ли е GLI-то?
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Jetta GLI ниво на оборудване ли е GLI-то?
Вчера гледах една Jetta GLI във VWVortex(My 2004.5 MK4 GLI (Picture/Build Thread)) също като моята,пак черна,със същите осемнайски BBS и т.н.,но отпред на решетката пише GLI(на мястото на VR6),та ми стана интересно какво е това.
М/у другото за едно ЛС до момчето със джетата,ме изкараха спамер и сега съм баннат,като срещу датата на която ще махнат бана пише never
,та сега не мога да гледам и развитието на проекта му
.
Последна промяна от FELIPE на Пон 12 дек 2011 20:11, променено общо 1 път.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Re: Jetta GLI ниво на оборудване ли е GLI-то?
Да, ГЛИ е американски пакет. Нещо като ГТИ. Не зная с какви мотори е тоя пакет, но при Мк2 модификацията е 16-волтовата най-мощна версия на американския пазар, широк нож, абе като цяло върхово оборудване за модела.
- rgi2003
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Jetta GLI ниво на оборудване ли е GLI-то?
Колега, GLI има и с 4 и със шест цилиндрови двигатели.Еднаквото е 6 степенната скоростна кутия за механичните.6-ка има и 24 клапана докато по-старият двигател е само с 12 като моя.От там и други подобрения конете стават 200 вместо 172.Малкия двигател, четирицилиндровия има 180 коня благодарение на сешоара.Като цяло тука всички са кожен салон, подгряване и ел.седалки, усилвател в багажника за музиката и др. по-така екстри дето в събратята без този GLI емблема ги няма.Окачването също е малко по-твърдо за да понесе повече издевателстване.И от опит казвам, че вървят доста тези бройки.Не съм обхванал всички аспекти, ама така каквото се сетих...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”