автоаларма за голф4
-
nikipipo
- Автомобил:
- Двигател:
автоаларма за голф4
Помогнете ми колеги.Бзех на дъщерята голф 4 1.9 TDI и реших да и сложа аларма GIORDON.До тук добре,всичко вързах ама като отворя вратите и падат прозорците.Някои има ли идея къде бъркам.Не съм в БГ и не мога да потърся майстор.МОЛЯ ЗА ПОМОЩ.Благодаря предварително
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: автоаларма за голф4
Кажи кое как си свързал.
- Petkovski
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: AKL
- Контакти:
nikipipo написа:Помогнете ми колеги.Бзех на дъщерята голф 4 1.9 TDI и реших да и сложа аларма GIORDON.До тук добре,всичко вързах ама като отворя вратите и падат прозорците.Някои има ли идея къде бъркам.Не съм в БГ и не мога да потърся майстор.МОЛЯ ЗА ПОМОЩ.Благодаря предварително
Привет първо, причината да ти падат стъклата е времетраенето на отключващия импулс при отключване е по-продължителен, когато си монтирах моята аларма исках да си направя да ми се затварят стъклата при заключване на колата, и успях просто алармата ми има опция за по-продължителен импулс при заключване и отключване... Провери може ли да промениш този импулс при мен стана софтуерно в смисъл при програмирането на алармата. С алармата се заблуждава комфорт модула на колата и той отваря прозорците. Успех
- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
Някои аларми имат две положения за централно с вакум и електрическо може би е подобно на това което колегата по горе говори
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”