Здравейте колеги ! Имам голф2 85-та година 1,6 бензин
Колицата я карам от 3 4 месеца и винаги като загрее стрелката за температурата е след средата ( мисля че трябва да стои по средата по принцип, не съм запознат точно, ако се бъркам поправете ме). Независимо как се кара , на ниски, високи обороти или на свободна си я държи тази висока температура, работи си идеално всичко но само тази срелка ме притеснява, стои на първата бяла точка след средата (това колко градуса е)
Термостата и радиатора са нови и работят, перката работи, днес промих системата и я напълних само с антифриз (до сега имаше и вода)датчика е ОК, датчика на лампичката е развален, но този на стрелката е ОК, качих се покарах я, и същата работа си е , няма промяна .... майстора каза че за кола тази година си върви повече от перфектно, но това се чуди от какво е и като стане по-топло времето ще я закарам да я прегледа по щателно, но до тогава не знам това дали няма да направи проблеми.
П.С. Днес ми проверяваше дали не е издухана гарнитурата на главата, но по странен начин и искам да питам също тази проверка надеждна ли е. Махна свещите пъхаше отверка да намести клапите или и аз не знам точно и след това със обикновенна помпа за колело надуваше и гледаше в казанчето за антифриза дали избиват мехурчета и каза че всичко е ОК.
Благодаря предварително на всички които изкажат мнение
Колата държи висока температура
-
zarkoto223
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”