Здравейте. До преди 3,4 дни нямах проблем. След това обаче усетих, че колата изгуби част от динамиката си и по-трудно започна да набира. Не мога да разбера какво става. Единствения проблем който имам е, че средното гърне има малък пробив, както и самата тръба, но пък чак толкова да се усеща не ми се вярва. Иначе мотора си работи нормално.Все пак ако някой е имал подобен проблем с АБФ нека ми пише.
Поздави
Голф 3 АБФ загуба на мощност
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
Re: Голф 3 АБФ загуба на мощност
катализатор имаш ли?
- boraks
- Автомобил: VW MK 3
- Двигател: ABF 1994
Здравей колега. Честно да ти кажа нямам никаква идея, защото го взех преди 2 месеца и нищо почти не съм гледал. Къде да видя дали има или ако има като се развали не трябва ли колата да започне да прекъсва или да изхвърля нещо отзад и всъщност не трябва ли ако е развален катализатора да започне от време на време да прави тези номера или от веднъж става. А иначе пробив в тръбите и гърнетата може ли да е причината? Засипах те въпроси, изв 
Само се моля да не е сипвана добавка на маслото
Само се моля да не е сипвана добавка на маслото
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
Ако имаш дупчици по тръби и гърнета няма да загубиш мощността. Задръсти ли се катализатора ще усетиш разлика или по-точно намаляване на динамиката! Моя съвет е да отидеш при майстор и да ти погледне отдолу колата. Предполагам ако е кадърен ще разбере дали има катализатор или не! Разбира се може да има и други причини, но все пак трябва да се започне от някъде.
- boraks
Здрасти. Няма катализатор колата, обаче като я крам след 3000 оборота гърнето толкова силно зъзне, че имам чувството че ще се откърти. Другада седмица ще оправя генерацията, пък да видим.
- boraks
Все пак да напиша за всички, които имат интерес към темата, че проблема ми беше в единия от кабелите. Излизаше стабилна искра от там, съответно единия цилиндър не функционираше добре 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”