проблем с вакума голф 3
-
sibipcho
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с вакума голф 3
искам да попитам от каде зема вакума да отвяря клапата на филтера щото маи ми е обаркано нещо на стдено клапата ми е затворена,и ми мени оборотите като махна маркуча за маслените пари дето влизат в монот ми се оправят оборотите,и това го прави само като загрее мени оборотите
- TheExorcist
- Автомобил: Golf 3 94
- Двигател: ABF
Re: проблем с вакума голф 3
sibipcho написа:искам да попитам от каде зема вакума да отвяря клапата на филтера щото маи ми е обаркано нещо на стдено клапата ми е затворена,и ми мени оборотите като махна маркуча за маслените пари дето влизат в монот ми се оправят оборотите,и това го прави само като загрее мени оборотите
Само момент да извадим боба, че не помним къде го прибрахме при последното гадаене...

-
sibipcho
- Автомобил:
- Двигател:
TheExorcist написа:sibipcho написа:искам да попитам от каде зема вакума да отвяря клапата на филтера щото маи ми е обаркано нещо на стдено клапата ми е затворена,и ми мени оборотите като махна маркуча за маслените пари дето влизат в монот ми се оправят оборотите,и това го прави само като загрее мени оборотите
![]()
Само момент да извадим боба, че не помним къде го прибрахме при последното гадаене...
кое неси разбрал колега
- TheExorcist
Най-малкото започни като кажеш какво е голфчето. Зелено, червено, с какви гуми е примерно...
Майтапя се спокойно ;д
Кажи какъв е двигателя като за начало
Майтапя се спокойно ;д

-
sibipcho
- Автомобил:
- Двигател:
TheExorcist написа:Най-малкото започни като кажеш какво е голфчето. Зелено, червено, с какви гуми е примерно...
Майтапя се спокойно ;д
1.8 моно като загрее мени оборотите като махна маркуча за маслените изпарения се оправя а при студен мотор неотваря клапата под въздушния филтар да взема топал въздух
- TheExorcist
Или ти е разместен някой от вакумите.
Или имаш някое маркуче, което е нацепено и от там му бърка вакума.
Или за да не ти функционира клапата на въздушния филтър трябва да е заминала мембраната, която реагира на вакумите и съответно сменя топъл и студен въздух.
Или за да не ти функционира клапата на въздушния филтър трябва да е заминала мембраната, която реагира на вакумите и съответно сменя топъл и студен въздух.
-
sibipcho
- Автомобил:
- Двигател:
TheExorcist написа:Или ти е разместен някой от вакумите.
а как трябва да са наредени вакумите,и каде се намира тази мембрана,и защо като извадя маркуча за маслените изпарения от моното се оправя работата спира да сменя оборотите
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”