Мнения за голф 3 пълна инжекция 101коня

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
dushanov
Автомобил: Seat Toledo 2
Двигател: AGN

Re: Мнения за голф 3 пълна инжекция 101коня

Мнениеот dushanov » Пет 02 мар 2012 15:28

vaiper 1 написа:1,6 100 коня да добавя иска обороти зада върви :Mr Green Fun а на дълаг път даржи мн високи,обикновена газ не понася, аиде мисли :beer

Хайде сега... обоснови се. Има ли бензинов двг, който да не иска високи обороти на дълъг път? Само да не подхващаме дизела! Повечето мотори на ВАГ при 100км/ч се колебаят от 2700-3100об/мин. АЕК,АФТ си понасят газта и метана мнооого добре! Чудесни са и в ниските обороти. Лично мога да покажа как с моя АЕК на меатн си тръгвам на 3-та! На 3-та мога да си карам и с 20 и 120км/ч! Лични наблюдения имам и 30000км на тази кола.

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Пет 02 мар 2012 15:46

snupeca написа:Това вече не са неща, важни при покупка :да:

Просто не прави така http://vbox7.com/play:3b38437f04 mhihi mhihi mhihi

Е точно това беше грешката при мен затова както споменах в предния си пост отварях скоростите няколко пъти,задна 30-40 метра рязко 1-ва и газ :banghead: :banghead: :banghead:

malinakis
Автомобил: VW GOLF 3 GT
Двигател: 1.6 AEK

Мнениеот malinakis » Пет 02 мар 2012 15:52

От почти година имам 1.6 АЕК и съм доста доволен.
Разхода е приличен за 16 годишна кола, сложих ГИ и си ми идва доста по-евтино
И след добра настройка на уредбата и вървежа остана почти същия
Двигателя бих казал че е доста добър
Успех с покупката и вярвай ми няма да сгрешиш

Pencp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencp » Пет 02 мар 2012 16:35

Мога да изкажа мнение за AFT на купето Polo Classic 2000.За мен е един чудесен ДВГ с много добро съотношение поддръжка-мощност-разход;
Плюсове(+):
- динамичен и доста пъргав.Може де изстреля купето за отрицателно време ,дори и натоварено;
- има евтина и проста поддръжка ,като предвиждам всякакви части за него /евтини и скъпи/.Аз
му купувам само оригинални консумативи и не ме хвърля в преразход -все пак слагам най-
доброто ,което може да се намери и купи за него!
- не е капризен към ГСМ и не гори масло изобщо-явно е добре поддържан /дойде до Швейцария/ а
пък и аз го глезя съмо с хубави масла,антифриз,филтри и т.н;
- газифицира се без проблем и без да има нито една срязана тръба или кабел.Разхода на газ е
приличен при прилична динамика -сега зимата с 23л газ минавам 270km при цена 1,44лв/;
Минуси(-):
- къси скорости -на дълъг път ти се струва че "тъпче" на едно място а не е така;
- шумна изпускателна система /ауспуха е с голям диаметър на тръбите за стандартен 1,6л ДВГ/;

Потребителски аватар
vaiper 1
Неграмотен
Автомобил: Pasat
Двигател:

Мнениеот vaiper 1 » Съб 03 мар 2012 14:31

dushanov написа:
vaiper 1 написа:1,6 100 коня да добавя иска обороти зада върви :Mr Green Fun а на дълаг път даржи мн високи,обикновена газ не понася, аиде мисли :beer

Хайде сега... обоснови се. Има ли бензинов двг, който да не иска високи обороти на дълъг път? Само да не подхващаме дизела! Повечето мотори на ВАГ при 100км/ч се колебаят от 2700-3100об/мин. АЕК,АФТ си понасят газта и метана мнооого добре! Чудесни са и в ниските обороти. Лично мога да покажа как с моя АЕК на меатн си тръгвам на 3-та! На 3-та мога да си карам и с 20 и 120км/ч! Лични наблюдения имам и 30000км на тази кола.

Колебаех се навремето за такъв мотор но така и не взех можеби сбърках хм,спряме това, че с обикновена газ нестава :talk: Карах такав на А3 варви да, но сякащ оборотомера му идва малак :Mr Green Fun АБУто е с по ниски обороти и по ме кефи но това е лично мнение :beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”