как да разбера дали голфа ми е с ABS........

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 09 окт 2006 13:58

Само като натискаш спирачката до дупка гледай да е с по-малка скорост и да няма наоколо автомобили! А съвета за 100те километра+спирачка до блокаж си е почти сигурна рецепта за влизане в канафка и/или ПТП.

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Пон 09 окт 2006 16:45

FELIPE написа::lol: Ако имаше ABS със сигурност щеше да забележиш, най-очебийното се намира под съдчето за наливане на спирачна течност,ако въпросното съдче е закрепено в/у агрегат с размерите на двигател от ГОЛФ 1.4 :wink: -имаш,ако си е прост цилиндър с дебелината на водопроводна тръба с излизащи 4 тръбички от него-нямаш.
...на всеки му се иска да открие неочаквана и неизвестна до този момент екстра в колата си(или пък колата му да се случи някакъв много рядък уникат) но тези неща стават много рядко и то главно по филмите.
:да:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 09 окт 2006 18:26

gotin_83 написа:може пък да не съм натиснал толкова силно колкото трябва за да блокират може би подсъзнателно си я жаля ама все пак ще пробвам де благодаря за мненията

засили се на някое по-широко място и забии педала на спирачките с колкото сила имаш. Свирнат ли гумите за по-продължително време или блокират ли - нямаш. Почне ли да присвирват само и чувстваш "ритане" на педала на спирачката - имаш!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 09 окт 2006 19:54

Sir T написа:
gotin_83 написа:може пък да не съм натиснал толкова силно колкото трябва за да блокират може би подсъзнателно си я жаля ама все пак ще пробвам де благодаря за мненията

засили се на някое по-широко място и забии педала на спирачките с колкото сила имаш. Свирнат ли гумите за по-продължително време или блокират ли - нямаш. Почне ли да присвирват само и чувстваш "ритане" на педала на спирачката - имаш!

особенно сега на мокро, без абс няма как да не блокират

Потребителски аватар
se7ven
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот se7ven » Вто 10 окт 2006 9:29

За годината не е от значение аз на моита бивша имах а беше 1991г. Голф 3.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”