Няма напрежение към нагревателите на огледалата?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 08 окт 2006 9:47

Първата грешка, kоято изчетох е че не ми бачка подгряването на огледалата. :lol:

Последна промяна от L&R на Нед 08 окт 2006 20:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
evgbg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот evgbg » Нед 08 окт 2006 20:05

Нищо не става :( още много дерзаене ще падне. Когато разкачих огледалата, напрежението се появи. Като ги закача и изчезва. Подавам директно + от копчето на нагревателя... хех и ми изгасва осветлението на джойстика. Има нещо объркано... Явно без схема няма да стане. Поне да знаех какъв цвят кабели отиват от буксите на купето към вратата и по точно към нагреватела :(

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 08 окт 2006 20:09

още веднъж ли искаш да ти го напиша?

Потребителски аватар
evgbg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот evgbg » Пон 09 окт 2006 9:44

Нямам такъв кабел.. Кабела който уж ми е + на огледалата е червен с жълта линия. Има 12в когато реотаните са разкачени... като ги закача и изчезва. Идеята ми е ако има объркан кабел да мога да го разбера.. А това става единствено със схема или някой да ми каже точното местонахождение на кабелите и свръзките ако е правил това. За съжаление няма бял кабел който да има общо с реотаните.

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Сря 11 окт 2006 21:33

Има 12в когато реотаните са разкачени... като ги закача и изчезва.

Като разкачиш кабела от реотана ,мери с пробна лампа а не с мултицет,ако действително лампата светне значи реотаните ти окасяват(в което се самнявам щото повече + нямаше да видиш в кабела) ако не светне ще разбереш че си бъркал като си мислиш че има + ,плюс има ама като го натовариш с лампата разбираш че връща отнякаде !!

Потребителски аватар
evgbg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот evgbg » Чет 12 окт 2006 7:03

Готово!!! вече работят :)След дълго мерене, мислене и съответно разглобяване ба таблото го хванах :)) Намерих и белия кабел. Проблема се оказа в разменен кабел на лявата врата там където са буксите... незнам как са успели да го направят и как не е изгоряло нещо друго, но освен че ми тръгнаха нагревателите а и централното заработи перфектно , което преди от време на време не работеше :)
Благодаря на всички които ми обърнаха внимание и ми писаха..и по-специални на Vaskoto1... Ще черпим. :) :yeaha: :beer :guinnes

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”