Та по същество- на единичката на приятел му изчезнаха мигачите и аварииките- при пускане само свети индикацията на таблото, но светлина няма на нито един от мигачите, не се чува и "цъкане" на релето. То е главния заподозрян засега, но ако имате ел.диаграми на Голф 1, по- специално за мигачите и аварийките, ще съм много благодарен, ако ги споделите
Проблем с мигачите на Голф 1- ел.схеми
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Проблем с мигачите на Голф 1- ел.схеми
Колеги, съжелявам ако вече има тема за ел.схеми на Голф 1(почти съм сигурен, че от тук взех линк, от където веднъж вече ги свалях, но се наложи формат на диска ми и не си я запазих
).
Та по същество- на единичката на приятел му изчезнаха мигачите и аварииките- при пускане само свети индикацията на таблото, но светлина няма на нито един от мигачите, не се чува и "цъкане" на релето. То е главния заподозрян засега, но ако имате ел.диаграми на Голф 1, по- специално за мигачите и аварийките, ще съм много благодарен, ако ги споделите
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
предпазител 6 или 8, ако е след 82г - 4 на клема 30. имах г1 преди време. имам и някъде схеми, ама не знам къде точно. карам по спомени. и от плюса на акумулатора през предпазителя - следва знаеш какво. ако свети само контролната лампа без мигачите, проблемът е в релето. ако работят само аварийките без мигачите е твърде вероятно да е предпазител или превключвателят
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
гледам тука една схема..можеш и да провериш релето дали цъка. временно може да се движи и така - махаш релето за мигачите, правиш мостче между клеми 49 и 49а от релето, връщаш го и като местиш лостчето за мигачите, лампите ще мигат.. релето ти е над предпазителите вдясно долу. оф, по-добре да го смени
- Ivo_Dinkov
- Контакти:
Благодарско за информацията!
Голфчето ми е набор- реколта '79
На приятел е и днес го "ремонтирах" по ICQ- то
дадох му абсолютно същия съвет- да смени първо релето, даже ходих да видя на Аудито ми как изглежда и как се пишат "мигачи" на немски, ама се оказа, че го няма капака на бушоните и ще се сменят и 2- те релета(чистачки и мигачи)
, и ще видим какъв е резултата...
Голфчето ми е набор- реколта '79
На приятел е и днес го "ремонтирах" по ICQ- то
- Ivo_Dinkov
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”