незнам голфара с кво масло кара ама Ваското като ми каза колко дига с тоя голф ми се изправи косатаlilo_stich написа:Vaskoto1 и Голфъра са хората дето най-добре могат да ви кажат с какво масло да карате![]()
![]()

hristian37 написа:тръба написа:Приста 15w40gazvw_golf_2_Memphis написа:Stoi написа:и аз така не я бех палил 3 седмици и първите 5 мин беше така, после си оправи. карам с м10д - Най-доброто масло
Надявам се, че се ебаваш...-най-доброто масло
и аз така мисля и карам с такова
Минерално масло се сменя на 5 000-8 000км.в зависимост от типа каране!Дядовската извънградско с минимум натоварвания- до 8 000км.Пубертетската с настъпване и в градски условия при по-голямо товарене на двигателя-5 000км.Добавките в маслото се разтварят на 4 000км.Това е само мое мнение,на базата на скромните ми познания.Не задължавам никой с тях!Prodriver написа:hristian37 написа:тръба написа:Приста 15w40gazvw_golf_2_Memphis написа:Stoi написа:и аз така не я бех палил 3 седмици и първите 5 мин беше така, после си оправи. карам с м10д - Най-доброто масло
Надявам се, че се ебаваш...-най-доброто масло
и аз така мисля и карам с такова
Това според мен е лудост!Миналата година на баща ми Жигулата беше с точно такова масло на точно 10к. км и на вращане от морето колата е прегряла защтото маслото беше станало рядко като вода и едвам се дотатри до София!Такова масло повече никога дори и на жигулата!Сори за спама
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 79 госта