Здравейте,
Имам Голф 3 (1997 1.9TD 75hp). Тази сутрин паля за работа - всичко нормално и в момента който тръгвам въртя волана и си спомних за времето на москвичите. Сервото го няма ... много бързах и оставих голфа, но сега реших да го огледам и видях, че под него има сериозна локва.
Та ... явно имам теч ... познавайки техническите си възможности, няма да мога да го намеря сам - съответно отстраня и реших да пиша тук за помощ. Майстора при който ходя е доста далеч, не знам дали съм прав, но според мен ако случайно не ми е изгоряла помпата на сервото като покарам малко, бързо ще се случи.
Моля за съвет как да подходя. Също ако някой има идея за това колко би струвала една помпа втора ръка би било полезна информация.
Благодаря предварително !
Поздрави !
Серво на Голф3 1997 1.9TD 75hp
- TRAIANSKI
- Автомобил: Golf mk3
- Двигател: 1.8 75 AAM
Re: Серво на Голф3 1997 1.9TD 75hp
Искаш да кажеш хидравликата ? Провери ли дали има масло в казанчето?
Проверих и почти няма ... това имах в предвид с теч-а ... почти цялото масло е изтекло ...
- mladen201
- Автомобил:
- Двигател:
Да не би да ти е заминала рейката? 

Ами не знам ... не знам дали мога и да проверя сам ... а както вече споделих, чудя се дали мога да стигна до някакъв сервиз въобще без да прецакам тотално колата ?
- TRAIANSKI
- Автомобил: Golf mk3
- Двигател: 1.8 75 AAM
Еми налей масло и се моли да не изтече и да стигнеш до сервиз .. ама ако е заминала рейката незнам къде ги правят при вас
Има си специализирани сервизи 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”