Колко струва пребоядисване на голф 4 3-врати

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
taran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Колко струва пребоядисване на голф 4 3-врати

Мнениеот taran » Пет 21 сеп 2012 19:04

S_T_I_N_G написа:Съгласен съм с всичко казано от теб :)
Да както казах няма да е цялата :)
Няма да я продавам аз си я обичам и харесвам :)
Не искам да я замажа за да я продам
Просто ми е интересно колко ще струва два задни калника заедно целия панел колко ще струва ?
Ако за цялата кола 700 да кажем :)
Да избрал съм си майстор познат е и мисля при него но просто ми беше интересно какви парички струва за да сравня цената която може да ми каже :) :drunk

Ми аз ще ти кажа,аз колко взимам-за боядисване минимум 120 лв на детайл с материялите.Ако има и тенекиджийска работа цената се повишава.
Бачкам в обикновен гараж и ползвам камера на колеги когато има нужда.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 21 сеп 2012 19:16

Колега на така зададен въпрос трудно може да ти се отговори адекватно но е добре че нямаш големи изисквания Искам да ти кажа че при добрите бояджии един детаил се боядисва за сумата която си посочил за цяла кола Колегата с боята за 20лв килото ограда ли ще боядисва или кола

wtf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wtf » Пет 21 сеп 2012 21:51

Колега "стоянов" я кажи сега като при теб кило боя идеална е 20лв. ще ми дадеш 19-ките които те засичам да продаваш за 300лв.? Нали по провинцията е по-евтино, та реших да пробвам.
Аз също съм от провинцията, занимавам се в бранш, блисък до леки автомобили и по-скоро сервизно оборудване и трябва да ти кажа, че при нас цените варират между 100лв.(ако е само за боя) до 130лв. (ако има за ремонт) на всеки елемент.
И честно, я кажи кой сериозен майстор би казал 700лв. за цялостно без да погледне колата? Кажи ми го кой е да му закарам един кадет без прагове и вежди и да ми го направи перфектен за 700лв.

Потребителски аватар
Stoqnov_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stoqnov_ » Съб 22 сеп 2012 3:57

Последният пост е меко казано провокативен. Не искам да отговарям в същият тон, защото не съм дете, /не визирам писалият го, той сам си каза/ идеята ми бе да помогна, не някой хлапак да се заяжда. Мога да помогна, без значение на кой, стига да оцени помощта ми, което явно не е лесно, за разбирачите. ТОВА Е ПОСЛЕДНОТО МИ ПИСАНЕ В ТЕМАТА И СЕ ИЗВИНЯВАМ ЛИЧНО НА КОЛЕГАТА, КОЙТО Я ПУСНАЛ. Ако желае, да ме намери на лично, в никакъв случай нямам облага, помощта ми е за слава, както се казва и за самата идея, тъй като съм последовател на идеята от толкова години, колкото не са живели някои от участниците в дискусията.

Живи и здрави и поздрави на всички любители на марката!

wtf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wtf » Съб 22 сеп 2012 19:36

Колега не искам да те обидя, просто казвам, че качеството си има цена, "майсторската" ръка също. Жив и здрав :beer

Потребителски аватар
S_T_I_N_G
Автомобил: GOLF 4 1.8 T
Двигател: AGU GU GU GUUUUUU

Мнениеот S_T_I_N_G » Съб 22 сеп 2012 19:48

За това аз поне лично не споря и не казвам че не е така много си прав колега .
Човека който може би ще ми пипа колата е много добър приятел на брат ми и исках да проверя дали сумата и каквото каже и както го направи дали ще си заслужава :) и така :)
Всички все пак работим за пари :) така че а и качествената работа си струва парички така че :)

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Съб 22 сеп 2012 19:51

S_T_I_N_G написа:За това аз поне лично не споря и не казвам че не е така много си прав колега .
Човека който може би ще ми пипа колата е много добър приятел на брат ми и исках да проверя дали сумата и каквото каже и както го направи дали ще си заслужава :) и така :)
Всички все пак работим за пари :) така че а и качествената работа си струва парички така че :)

Ако искаш да получиш наистина сериозно качество, цената така или иначе е над 2000лв и то доста. Аз лично предпочетох да дам 900лв с всички разходи по транспорта, вместо 1500-1700лв в Сф, за абсолютно същото, че и по-лошо изпълнение :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”