От няколко дена имам следният проблем.
При ляв завой и по неравен път нещо трака от дясната страна. И това при не напълно завит волан, има едно положение трака и после спира. При преминаване по неравен път(без завиване) пак се усеща, че не стъпва много като хората—претраква. При равен(хубав) път, без неравности, проблем няма—нищо не трака—никакви проблеми. И това се, чува при по-ниска скорост и на свободна.
Та искам по-компетентните в областта с автомобилите да споделят от какво може да е, за да имам едно на ум—скоро мисля да го карам в сервиз.
Според мен причините може да са: тампон макферсон, амортисьор или каре...
Нещо трака от дясно при ляв завой по неравен път-Голф 3
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
Re: Нещо трака от дясно при ляв завой по неравен път-Голф 3
Да се похваля. Днес реших, че не мога да го трая повече това тракане и направо в сервиза.
Установи се, че десния шарнир е заминал. Смених ме го с някакъв с марка RTW-ремонт+шарнира—37лв.. Реших, че ще е добре да мина и стенд—25лв.. Или всичко 62лв, но поне сега няма тракане и предницата е много по-добре.
Установи се, че десния шарнир е заминал. Смених ме го с някакъв с марка RTW-ремонт+шарнира—37лв.. Реших, че ще е добре да мина и стенд—25лв.. Или всичко 62лв, но поне сега няма тракане и предницата е много по-добре.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нещо трака от дясно при ляв завой по неравен път-Голф 3
Таман да напиша "не е от амортисьор,биалетка и тампон"...същото нещо остана след смяна на тези части.Не беше нещо притеснително,проявява се само на завой и неравност,направо и през бабуна-тишина!Таман да сменям и шарнирите(кормилните накрайници са ми сменени също)-и се нахаках в едни дупки...спукано "магаре"-НО,тропането изчезна...колкото и да е технически "неграмотно"-сега карам "най-стегнатата" предница,само дето дърпа настрани и рискувам да се разкрача като патка на лед на някой завой!...Още няколко дни...ще издържи....
В моргата ги взимат всякак..

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”