Проблем с фабрична аларма на Golf 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с фабрична аларма на Golf 4
Здравейте,имам следният проблем с фабричната аларма на колата ми-до днес сутринта работеше нормално и изведнъж спря,натискам бутона за заключване на дистанционното и не реагира, отключва и заключва само с ключа,помислих си,че може да са батериите и ги смених,но пак неработи.Посъветваха ме да отида при алармаджии,но преди да го направя бих искал да знам къде се намира фабричната аларма,защото ако трябва да се разглоби цялата кола,не ми се ще да я поверя на кого да е.Също така ако можете да ми препоръчате някого ще съм ви много благодарен.
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Re: Проблем с фабрична аларма на Golf 4
Добре дошъл колега.
Причините за това поведение може да с доста. Най - бързия тест, който можеш да проведеш е като дадеш на контакт и след това отваряш и затваряш вратата/и. Ако плафона за вътрешно осветление не светва/угасва значи има проблем с микроключетата. Друготот, което може да се е случило е да е заседнало накое от палчетата за откл/закл. Пробвай да отключиш и заключиш и от 2те ключалаки.
Има доста исзписано по темата. Пробвай с търсачката.
Причините за това поведение може да с доста. Най - бързия тест, който можеш да проведеш е като дадеш на контакт и след това отваряш и затваряш вратата/и. Ако плафона за вътрешно осветление не светва/угасва значи има проблем с микроключетата. Друготот, което може да се е случило е да е заседнало накое от палчетата за откл/закл. Пробвай да отключиш и заключиш и от 2те ключалаки.
Има доста исзписано по темата. Пробвай с търсачката.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”