Мокро под задната седалка...МК3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мокро под задната седалка...МК3

Мнениеот CRX Racing » Пет 02 ное 2012 19:21

Здравейте, днес когато вдигнах задната седалка забелязах, че е много мокро, само от към шофьора...от къде може да влиза вода там :roll: :roll: :roll:
Става дума за МК3, 4 врати с шибидах...

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Re: Мокро под задната седалка...МК3

Мнениеот ДАНЧО » Пет 02 ное 2012 19:23

Отдолу под седалката ли?Ако да, погледни си около резервната гума какво е положението :|

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Пет 02 ное 2012 19:56

ДАНЧО написа:Отдолу под седалката ли?Ако да, погледни си около резервната гума какво е положението :|

Ще погледна, ама от там може ли да стигне вода до задната седалка и то само от шофьорската страна?

Потребителски аватар
vovo6808
Автомобил: VW GOLF MK3
Двигател: ABS 1992

Мнениеот vovo6808 » Съб 03 ное 2012 21:39

При мен колега влизаше вода от левия стоп и мокреше чак под задната седалка и при резервната гума.

Потребителски аватар
tot_1425
Автомобил: GOLF 3
Двигател: ABD 1994

Мнениеот tot_1425 » Нед 04 ное 2012 7:02

От скъсано уплътнение на левия стоп ми пълнеше легена на резервната гума.Намазах около скъсаното със силикон и от тогава е сухо.При подходящ наклон на колата може да намокри под седалките.

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Пон 05 ное 2012 12:46

А пък аз съм имал случай..преди повече от 4 години беше,след ремонт на Г3(тенекеджия)-при първият дъжд се напълни ,особено много изгребах от легените пред задните седалки.Като пиша "много"-имам в предвид че с кофичка изхвърлях!Последвалото след дни яко застудяване ми помогна да изхвърля всичката вода-"на буци"!
Последва щателно издирване на дупката....която се оказа под пантата на предния капак(дясната)!!! :shock .След ред залягания и поливане с канче и маркуч,се установи че едва 20-на процента от водата остава отвън!Много приличаше на течаща решетка на вентилацията или отлепено стъкло...ама беше друго!Някъде из дебрите на форума имам снимки на опърпания бял Г3.Минал съм през силикона на задните стопове,силикон под решетката...накрая едно парче "болткит" на точното място я държи суха до днес.
Разбира се,моят случай е "частен",може и една "мушама" във вратите да прави беля,затова един маркуч и един подводничар в купето биха били полезни... :idea:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”